υπνοδωμάτιο airbnb ανακαίνιση πέτρα

Βάλε Χρώμα στη ζωή σου

Ένας από τους καλύτερους (και συνήθως πιο εύκολος) τρόπος για να ανανεώσετε το σπίτι σας είναι να το βάψετε. Το χρώμα στους τοίχους σας μπορεί να ανανεώσει το σπίτι σας, να τονώσει την ευεξία σας, κάνοντας σας να νιώθετε πιο ήρεμοι και χαρούμενοι.

Ποια χρώματα είναι όμως στην τάση και ποιες αποχρώσεις λειτουργούν καλύτερα και σε ποια δωμάτια;

Έχουμε όλες τις απαντήσεις σε αυτόν τον οδηγό, ώστε να μπορείτε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας μέσα από το χρώμα…

Πώς να επιλέξετε το σωστό χρώμα βαφής?

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτείτε όταν πρόκειται να επιλέξετε τα σωστά χρώματα βαφής για το σπίτι σας. Όταν αποφασίζετε, προσπαθήστε να σκεφτείτε:

  • Το χρώμα και το στυλ των επίπλων σας.
  • Τα χρώματα που σας αρέσουν.
  • Πώς τα χρώματα επηρεάζουν τη διάθεσή σας και πώς σας κάνουν να αισθάνεστε.
  • Πώς θα μπορούσατε να συνδυάσετε το ίδιο χρώμα σε διαφορετικούς τόνους.

Τα καλύτερα χρώματα βαφής κρεβατοκάμαρας

Τα υπνοδωμάτια είναι από τα πιο ήρεμα και χαλαρωτικά δωμάτια του σπιτιού σας, το χρώμα του τοίχου μπορεί να επηρεάσει τον ύπνο και τις διαθέσεις σας.

Αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα , τα οποία μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα ενέργειας και δοκιμάστε τα παρακάτω χρώματα για το υπνοδωμάτιο σας:

Το πράσινο μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας λόγω των συσχετισμών του με τη φύση.
Ένα σκηνικό για έναν ξεκούραστο ύπνο, συνδυάστε το πράσινο με τα έπιπλά σας, τα φωτιστικά και τα υφάσματα του δωματίου.

Το μπλε είναι ένα άλλο χρώμα που μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός ήρεμου χώρου.
Συνδυάστε τους μπλε τοίχους με φωτιστικά, έπιπλα και υφάσματα για εντυπωσιακή εμφάνιση.
ή επικεντρωθείτε σε πιο ανοιχτόχρωμα, ωκεάνια μπλε για να φέρετε λίγο περισσότερο το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού.

Τα παραπάνω λειτουργούν πολύ καλά ως χαρακτηριστικά χρώματα, για να συμπληρωθούν και να συνδυαστούν με λευκά ή υπόλευκα με τους υπόλοιπους τοίχους .

Τι χρώμα να βάψω το σαλόνι μου;

Τα μοντέρνα σαλόνια πρέπει να είναι πολυλειτουργικά ως χώροι, να μπορείτε να χαλαρώνετε, να παρακολουθείτε τηλεόραση, να συνομιλείτε με φίλους, με την οικογένειά σας ή να απολαμβάνετε ένα καλό βιβλίο.
Άρα θέλετε χαλαρωτικά, γήινα και ξεκούραστα χρώματα, να χρησιμοποιηθούν σε όλο το σαλόνι για να δημιουργήσετε έναν ζεστό χώρο.
Δοκιμάστε αυτά τα υπέροχα χρώματα στο σαλόνι σας:

Γκρι , Χακί, Καφέ
Το γκρι θα είναι πάντα ένα εξαιρετικά δημοφιλές χρώμα για τα σαλόνια, αλλά και το χακί προσφέρει μία πινελιά του γκρι που διαθέτει τα γήινα χρώματα του καφέ και του πράσινου.

Μωβ, Ροζ
Ενώ το κόκκινο μπορεί να θεωρηθεί λίγο έντονο σαν χρώμα , για έναν χαλαρωτικό χώρο σαλονιού ένα βαθύ μωβ μπορεί να σας προσφέρει μια νότα φωτιάς χωρίς να προκαλεί και να υπερβάλει.
Τα ροζ είναι επίσης μία καλή επιλογή για να δώσουμε ζεστούς και χαλαρωτικούς τόνους στο σαλόνι μας , αλλά συγχρόνως να σας δώσει και μία ρομαντική διάθεση.

Μπεζ
Ενώ το μπεζ ή οι αποχρώσεις της μανόλιας μπορεί να φαίνονται λίγο ουδέτερα και συνηθισμένα σαν χρώματα , συνήθως είναι αυτά που δένουν καλύτερα με όλα τα έπιπλα του σαλονιού.
Οι μπέζ αποχρώσεις μπορούν να λειτουργήσουν σε οποιοδήποτε σαλόνι και σε οποιοδήποτε σπίτι.

Είπαν για εμάς

  • Η ΑΝΑΔΟΜΗ υπήρξε μια πολύ επιτυχημένη επιλογή για το σπίτι που θέλαμε να ανακαινίσουμε. Ο επαγγελματισμός και η καλή επικοινωνία ήταν τα πράγματα που εκτιμήσαμε. Παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να είμαστε παρόντες στην ανακαίνιση λόγω απόστασης εμπιστευτήκαμε απόλυτα τους ανθρώπους της εταιρίας και δεν απογοητευτήκαμε. Οι παρατηρήσεις τους και οι προτροπές τους στο σχέδιο που είχαμε για το σπίτι ήταν απόλυτα σωστές και τις ελάχιστες που δεν ακούσαμε, τελικά το μετανιώσαμε. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρία γιατί σε κάθε τομέα οι καλοί επαγγελματίες πρέπει να επιβραβεύονται.

    Dimitrios M.

  • Ολοι οι εργαζομενοι της εταιρείας ανταποκριθηκαν απολυτα στα καθηκοντα τους και μας εξασφαλισαν ενα αρτιο αποτελεσμα. Η Βασω με τη εγκαιρη και εγκυρη επικοινωνια και τιμολογηση ολων, ο Γιώργος με την ευρηματικοτητα και τις απειρες τεχνικες του γνωσεις, η Ελενη με την αμεση ανταποκριση της σε ολα μας τα αιτηματα, ο Δημητρης με τη συνεχη παρουσια του στο εργο, ο Αλεξης με τις επικουρικες λυσεις που προτεινε καθως και ολοι οι εργαζομενοι βοηθησαν στην απρόσκοπτη ολοκλήρωση του έργου. Τους ευχαριστούμε ολους απο καρδιας. Εαν σκέφτεστε να αναθέσετε σε καποια τεχνικη εταιρεία την ανακαίνιση του χωρου σας μη διστασετε να τους επιλεξετε.

    Aris T.

  • Αναθέσαμε στην ΑΝΑΔΟΜΗ την ολική ανακαίνιση διαμερίσματός μας στην Α. ΤΟΥΜΠΑ. Το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Υψηλός επαγγελματισμός, συνέπεια, ευγένεια, άμεση ανταπόκριση, διαρκής ενημέρωση, καινοτόμες λύσεις και ικανότητα αντίληψης των απαιτήσεων του πελάτη αποτελούν λίγα μόνο χαρακτηριστικά του τρόπου εργασίας του προσωπικού του γραφείου, χωρίς ίχνος υπερβολής. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Γιώργο για την άκρως επιτυχή αναδιαμόρφωση του χώρου μας και τη Βάσω για τη διαρκή καθοδήγηση, προκειμένου να επιλέξουμε τις ιδανικότερες λύσεις σε σχέδια και υλικά.

    Eleni V.

  • Εξαιρετική συνεργασία , οργάνωση, επαγγελματισμός με εμπειρία στις ανακαινίσεις χώρων. Η ποιότητα φαίνεται από την πρώτη συνάντηση. Ο Γιώργος και η Βάσω, πάντοτε φιλικοί και συνεργάσιμοι, είναι έτοιμοι να προσφέρουν προτάσεις και λύσεις για κάθε θέμα. Προτείνουμε την "Αναδομη" για την ανακαίνιση του χώρου σας ανεπιφύλακτα!

    Erik M.

  • Επιλέξαμε την Αναδομή για την ανακαίνιση δύο χώρων μας και πραγματικά δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας. Άψογοι επαγγελματίες, συνεπείς και με μεράκι! Ήταν δίπλα μας σε κάθε μας ανησυχία, απορία και αναποδιά που θα προέκυπτε σε όλα τα στάδια μέχρι να μας παραδοθούν τα κλειδιά. Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις υπέροχο! Βάσω και Γιώργο σας ευχαριστούμε για όλα! Σίγουρα θα σας προτιμούμε σε κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή που θα χρειαστούμε και στο μέλλον!

    Χρύσα Χ.

Ζητήστε προσφορά

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  • Ανακαίνιση Κατοικίας
  • Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου
  • Κατασκευή Νέας Κατοικίας
  • Κατασκευή Νέου Επαγγελματικού Χώρου

Σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική

Διεύθυνση

Γυμν. Μυστακίδου 20 - Νικ. Πλαστήρα
(Προέκταση Παπάφη)
Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
TK. 54250

Στοιχεία επικοινωνίας


© ΑΝΑΔΟΜΗ. Design & Hosting by ADVISION.