ανακαίνιση δωματίου ξενοδοχείου με ανεμιστήρα οροφής σε γκρι ανοιχτό και λευκό χρώμα
ανακαίνιση lobby hotel σε καφέ χρώμα και ανοιχτό τζάκι

Ανακαίνιση ξενοδοχείου

Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς τομείς γι’ αυτό και όσοι δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο χώρο γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να ακολουθούν τις εξελίξεις της αγοράς και να βελτιώνουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν, ώστε να προσελκύουν μεγαλύτερο αριθμό τουριστών.

Αυτό σημαίνει πως αν μια ξενοδοχειακή μονάδα θέλει να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις η ανακαίνιση αποτελεί μονόδρομο. Εμείς στην Αναδομή μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως η σωστή ανακαίνιση ξενοδοχείου αποτελεί επένδυση με σίγουρο κέρδος, ειδικά τα τελευταία χρόνια που παρατηρείται επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας, ενοικιαζόμενων δωματίων ή ξενώνα τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στη Χαλκιδική, ώστε να δημιουργήσουμε ένα χώρο απόλυτα προσεγμένο, λειτουργικό και ελκυστικό προς το πελατειακό κοινό που απευθύνεστε.

Ένας ξενοδοχειακός χώρος απαιτεί άμεση ολική ανακαίνιση όταν πρέπει να αναβαθμιστεί ενεργειακά, να αλλάξει η εικόνα του για να ανταποκρίνεται στα στάνταρ της αγοράς, να επιδιορθωθούν ζημίες και φθορές, που παρατηρούνται με τα χρόνια και φυσικά να βελτιωθεί η αισθητική του, ώστε να γίνει ανταγωνιστικός.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι να πραγματοποιηθεί μια σωστά μελετημένη και οργανωμένη ανακαίνιση βάσει σχεδίων, με σωστή επίβλεψη και από έμπειρα συνεργεία, ώστε το έργο που θα παραλάβετε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών σας και να αποτελεί διαφήμιση τόσο για εσάς όσο και για εμάς.

Ανακαίνιση ξενοδοχείου από επαγγελματίες

Η ανακαίνιση ξενοδοχείου είναι μία ιδιαίτερα απαιτητική δουλειά, που απαιτεί σωστό προγραμματισμό και επαγγελματισμό όχι μόνο για να δημιουργηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά και για να είστε σίγουροι ότι θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, που έχουν συμφωνηθεί και το έργο θα παραδοθεί στην ώρα του.

Η τεχνική εταιρία θα δουλέψει μελετημένα και οργανωμένα, θα έχει τη συνολική ευθύνη του έργου, θα υπάρχει πάντοτε επίβλεψη μηχανικού και επιπλέον, θα συνεννοείστε πάντα με ένα μόνο άτομο, που θα γνωρίζει όλη τη διαδικασία ανά πάσα στιγμή. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι πως το τελικό κόστος θα είναι μικρότερο, γιατί τα ίδια συνεργεία θα δουλέψουν από την αρχή έως το τέλος, ενώ όλος ο προϋπολογισμός της ανακαίνισης θα σας έχει παρουσιαστεί και θα έχει συμφωνηθεί από την πρώτη φάση του έργου. 

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας θα διαμορφώσουμε την αισθητική και το προφίλ του ξενοδοχείου σας και θα σας προτείνουμε λύσεις διακόσμησης, διαρρύθμισης, αλλά και υλικά, ανάλογα με την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται ο χώρος σας. Τόσο το ύφος των δωματίων ή της ρεσεψιόν όσο και οι τεχνικές που θα χρησιμοποιηθούν διαφοροποιούνται αν πρόκειται για κάποιο ξενώνα σε ορεινή περιοχή, για μία ξενοδοχειακή μονάδα στην πόλη ή σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος, ώστε σε κάθε περίπτωση να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα βήματα για μία σωστή ανακαίνιση ξενοδοχείου

Ένα από τα βασικότερα στάδια της ανακαίνισης ενός ξενοδοχείου είναι η αυτοψία, ο σχεδιασμός και η σύνταξη της προσφοράς. Έτσι έχουμε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το χώρο σας, τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και τις ανάγκες, που θέλετε να καλύπτει η ξενοδοχειακή σας μονάδα. 

Αμέσως μετά την ανάθεση του έργου και την υπογραφή της σύμβασης, ακολουθεί η μελέτη εφαρμογής, η επιλογή των υλικών όπως πλακάκια, είδη υγιεινής, κουφώματα, πόρτες και οτιδήποτε άλλο απαιτείται και στη συνέχεια ξεκινούν οι εργασίες.

Σε όλα τα στάδια της ανακαίνισης οι εργασίες επιβλέπονται από μηχανικό της εταιρείας μας μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο και να σας παραδώσουμε έναν ξενοδοχειακό χώρο άριστα εναρμονισμένο με την περιοχή που βρίσκεται και φυσικά ανταγωνιστικό. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στο χρόνο, που έχουμε δεσμευτεί από την αρχή, ώστε να μπορέσετε να λειτουργήσετε την επιχείρηση σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Εργασίες ανακαίνισης ξενοδοχείου

Σε μία ανακαίνιση ξενοδοχείου συνήθως απαιτείται μία μεγάλη γκάμα εργασιών, γιατί ο χώρος αποτελείται από πολλά δωμάτια, διαθέτει κοινόχρηστα σημεία και πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες πολλών διαφορετικών ατόμων, που θα καταλύσουν εκεί.

Ξεκινώντας από τις οικοδομικές εργασίες, περνάμε στην αντικατάσταση υδραυλικών, αποχετευτικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, τοποθετήσεις πλακιδίων σε δάπεδα και τοίχους, γίνονται οι απαιτούμενες αλλαγές κουφωμάτων, οι βαφές και τοποθετείται κλιματισμός.

Επίσης, ιδιαίτερα σημαντικός σε ένα ξενοδοχείο είναι και ο φωτισμός τόσο στα δωμάτια όσο και στους κοινόχρηστους χώρους και στη ρεσεψιόν. Στα δωμάτια απαιτείται συνήθως ο συνδυασμός φωτιστικών, ώστε ο πελάτης να επιλέξει εάν θέλει έντονο ή χαμηλό φως, ενώ στους υπόλοιπους χώρους καλό είναι να εκμεταλλευόμαστε το φως του ήλιου και να επιλέγουμε φωτισμό, που θα κολακεύει και θα αναδεικνύει το χώρο και θα βοηθάει τους πελάτες να χαλαρώσουν και να αισθανθούν άνετα. 

ανακαίνιση ρεσεψιόν ξενοδοχείου

Έμφαση στα δωμάτια

Από την εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει πως οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα δωμάτια, ώστε να έχουν όλες τις ανέσεις και να προσφέρουν στους πελάτες ευχάριστη διαμονή, για να τους προτιμήσουν σε σχέση με ανταγωνιστικά καταλύματα.

Έτσι κατά τη διάρκεια ανακαινίσεων σε ξενοδοχεία και γενικότερα τουριστικά καταλύματα σχεδιάζουμε τα δωμάτια ώστε να υπάρχει ένα άνετο σε μέγεθος μπάνιο, τοποθετούμε κουζινάκια για να μπορούν οι πελάτες να έχουν τη δυνατότητα μαγειρέματος, φυσικά τοποθετούνται ντουλάπες, τηλεοράσεις, γραφεία και όλα τα έπιπλα και συσκευές που απαιτούνται για διαμονή υψηλών απαιτήσεων.

Ωστόσο, το πακέτο που θα δημιουργήσουμε για εσάς μπορεί να περιλαμβάνει, επίσης, ανακατασκευές τόσο στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας, όπως επίσης και στο εστιατόριο, το σαλόνι υποδοχής, την αίθουσα πρωινού και το μπαρ ή τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου, καθώς και οποιουδήποτε άλλου κοινόχρηστου χώρου επιθυμείτε.

queen size bed hotel renovation
 • xenodoxeio05 f738c71a xenodoxeio05 f738c71a
 • xenodoxeio06 0a1e9f45 xenodoxeio06 0a1e9f45
 • xenodoxeio07 ed9ad2a1 xenodoxeio07 ed9ad2a1
 • xenodoxeio08 5c1c6f32 xenodoxeio08 5c1c6f32
 • xenodoxeio09 25fcb775 xenodoxeio09 25fcb775

Συχνές ερωτήσεις

Πως θα ξέρω ότι θα τηρηθεί ο χρόνος παράδοσης του έργου;

Ξέρουμε πως για κάθε επαγγελματία ο χρόνος παράδοσης του έργου είναι πολύ σημαντικός, έτσι και εμείς λαμβάνουμε όλα τα μέτρα, ώστε να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε συμφωνήσει.

Μπορείτε να με βοηθήσετε να εκμεταλλευτώ τους μικρούς χώρους;

Ναι εννοείται πως μπορούμε να προχωρήσουμε σε σωστή διαρρύθμιση για να εκμεταλλευτούμε τους μικρούς χώρους και να τους μετατρέψουμε σε πλήρως λειτουργικά δωμάτια. Έτσι ένα μπάνιο μπορεί να μεγαλώσει εάν τοποθετηθεί ντουζιέρα, ενώ ένα μικρό κουζινάκι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να μετατρέψει ένα απλό δωμάτιο σε χώρο με όλες τις ανέσεις.

Τι προβλέπει μια εξωτερική ανακαίνιση ξενοδοχείου;

Μια εξωτερική ανακαίνιση ή διαμόρφωση ξενοδοχείου περιλαμβάνει μονώσεις, βαφές και αλλαγές στον περιβάλλοντα χώρο.

Είπαν για εμάς

 • Η ΑΝΑΔΟΜΗ υπήρξε μια πολύ επιτυχημένη επιλογή για το σπίτι που θέλαμε να ανακαινίσουμε. Ο επαγγελματισμός και η καλή επικοινωνία ήταν τα πράγματα που εκτιμήσαμε. Παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να είμαστε παρόντες στην ανακαίνιση λόγω απόστασης εμπιστευτήκαμε απόλυτα τους ανθρώπους της εταιρίας και δεν απογοητευτήκαμε. Οι παρατηρήσεις τους και οι προτροπές τους στο σχέδιο που είχαμε για το σπίτι ήταν απόλυτα σωστές και τις ελάχιστες που δεν ακούσαμε, τελικά το μετανιώσαμε. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρία γιατί σε κάθε τομέα οι καλοί επαγγελματίες πρέπει να επιβραβεύονται.

  Dimitrios M.

 • Ολοι οι εργαζομενοι της εταιρείας ανταποκριθηκαν απολυτα στα καθηκοντα τους και μας εξασφαλισαν ενα αρτιο αποτελεσμα. Η Βασω με τη εγκαιρη και εγκυρη επικοινωνια και τιμολογηση ολων, ο Γιώργος με την ευρηματικοτητα και τις απειρες τεχνικες του γνωσεις, η Ελενη με την αμεση ανταποκριση της σε ολα μας τα αιτηματα, ο Δημητρης με τη συνεχη παρουσια του στο εργο, ο Αλεξης με τις επικουρικες λυσεις που προτεινε καθως και ολοι οι εργαζομενοι βοηθησαν στην απρόσκοπτη ολοκλήρωση του έργου. Τους ευχαριστούμε ολους απο καρδιας. Εαν σκέφτεστε να αναθέσετε σε καποια τεχνικη εταιρεία την ανακαίνιση του χωρου σας μη διστασετε να τους επιλεξετε.

  Aris T.

 • Αναθέσαμε στην ΑΝΑΔΟΜΗ την ολική ανακαίνιση διαμερίσματός μας στην Α. ΤΟΥΜΠΑ. Το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Υψηλός επαγγελματισμός, συνέπεια, ευγένεια, άμεση ανταπόκριση, διαρκής ενημέρωση, καινοτόμες λύσεις και ικανότητα αντίληψης των απαιτήσεων του πελάτη αποτελούν λίγα μόνο χαρακτηριστικά του τρόπου εργασίας του προσωπικού του γραφείου, χωρίς ίχνος υπερβολής. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Γιώργο για την άκρως επιτυχή αναδιαμόρφωση του χώρου μας και τη Βάσω για τη διαρκή καθοδήγηση, προκειμένου να επιλέξουμε τις ιδανικότερες λύσεις σε σχέδια και υλικά.

  Eleni V.

 • Εξαιρετική συνεργασία , οργάνωση, επαγγελματισμός με εμπειρία στις ανακαινίσεις χώρων. Η ποιότητα φαίνεται από την πρώτη συνάντηση. Ο Γιώργος και η Βάσω, πάντοτε φιλικοί και συνεργάσιμοι, είναι έτοιμοι να προσφέρουν προτάσεις και λύσεις για κάθε θέμα. Προτείνουμε την "Αναδομη" για την ανακαίνιση του χώρου σας ανεπιφύλακτα!

  Erik M.

 • Επιλέξαμε την Αναδομή για την ανακαίνιση δύο χώρων μας και πραγματικά δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας. Άψογοι επαγγελματίες, συνεπείς και με μεράκι! Ήταν δίπλα μας σε κάθε μας ανησυχία, απορία και αναποδιά που θα προέκυπτε σε όλα τα στάδια μέχρι να μας παραδοθούν τα κλειδιά. Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις υπέροχο! Βάσω και Γιώργο σας ευχαριστούμε για όλα! Σίγουρα θα σας προτιμούμε σε κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή που θα χρειαστούμε και στο μέλλον!

  Χρύσα Χ.

Ζητήστε προσφορά

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 • Ανακαίνιση Κατοικίας
 • Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου
 • Κατασκευή Νέας Κατοικίας
 • Κατασκευή Νέου Επαγγελματικού Χώρου

Σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική

Διεύθυνση

Γυμν. Μυστακίδου 20 - Νικ. Πλαστήρα
(Προέκταση Παπάφη)
Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
TK. 54250

Στοιχεία επικοινωνίας


© ΑΝΑΔΟΜΗ. Design & Hosting by ADVISION.