Μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού

Μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού: Ιδέες & λύσεις από την Αναδομή

Θέλετε να ανακαινίσετε το χώρο σας, αλλά σκέφτεστε ότι χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια για να να πετύχετε τη μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού, που ονειρεύεστε; Στην Αναδομή είμαστε δίπλα σας δίνοντας σας ιδέες για μοντέρνα σπίτια και βοηθώντας σας να επιλέξετε πλακάκια, κουφώματα ή χρώματα για τους τοίχους, ώστε να παραλάβετε το σπίτι σας έτοιμο από κάθε άποψη.  

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε την ιδανική μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού, που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της οικογένειας σας. Θα εξετάσουμε μοντέρνα σχέδια σπιτιών για να δούμε τι σας αρέσει και θα μελετήσουμε κάθε χώρο ξεχωριστά για να ανακαλύψουμε τα μοντέρνα πλακάκια κουζίνας που ταιριάζουν με την αισθητική σας, μοντέρνα χρώματα για σαλόνι ή μπάνια, μοντέρνα με ντουζιέρα.  

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, θα αναφερθούμε στο κεφάλαιο «μοντέρνα σπίτια και εσωτερική διακόσμηση» και θα σας δώσουμε ιδέες και λύσεις, που μπορείτε να ενσωματώσετε και στο δικό σας χώρο. Σίγουρα, ιδέες για μοντέρνα σπίτια υπάρχουν πολλές, ωστόσο μαζί θα βρούμε αυτές που ταιριάζουν στο δικό σας χώρο. Άλλωστε, η μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού μπορεί να ανανεώσει μία κατοικία και να την μεταμορφώσει στο σπίτι των ονείρων σας.

Μοντέρνα χρώματα για σαλόνι

Εκτός από τις εργασίες που μπορεί να γίνουν σε ένα σαλόνι όπως αντικατάσταση κουφωμάτων ή δαπέδων ιδιαίτερα σημαντικό στη μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού θεωρείται και το χρώμα των τοίχων. Επιλέξτε μοντέρνα χρώματα για σαλόνι μέσα από μία τεράστια ποικιλία λαμβάνοντας, ωστόσο, υπόψη σας το μέγεθος του χώρου και το φυσικό φωτισμό. 

 • Τα ανοιχτά χρώματα, όπως το λευκό, το μπεζ, το εκρού ή το γκρι είναι μία κομψή επιλογή και θα κάνουν το χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος, ενώ αποτελούν διαχρονική επιλογή στη μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού. Επιλέξτε μοντέρνα χρώματα για σαλόνι με βάση το στυλ και την αισθητική σας
 • Στα μοντέρνα χρώματα για σαλόνι συμπεριλαμβάνονται και τα γήινα χρώματα σε όλες τις αποχρώσεις τους. Δίνουν μία αίσθηση ζεστασιάς και ταιριάζουν σε πολλούς χώρους. Η μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού θα βελτιώσει τους χώρους του σπιτιού, αλλά και τη διάθεση σας 
 • Τολμήστε τα σκούρα χρώματα. Μπλε ή ανθρακί, πράσινο, σοκολατί ακόμη και μαύρο μπορούν να δώσουν μία νότα πολυτέλειας. Ωστόσο, ταιριάζουν καλύτερα σε μεγάλους χώρους με άφθονο φωτισμό

Επιλέγοντας μοντέρνα χρώματα για σαλόνι δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους συνδυασμούς, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Συνδυάστε ένα μπεζ με ένα σκούρο χρώμα ή βάψτε με έντονο χρώμα μόνο ένα τοίχο για να δώσετε έμφαση σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του χώρου. Άλλωστε, το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο όταν μιλάμε για μοντέρνα σπίτια και διακόσμηση.  

Μοντέρνα πλακάκια κουζίνας 

Στο κεφάλαιο «μοντέρνα σπίτια και εσωτερική διακόσμηση» η κουζίνα παίζει πρωταρχικό ρόλο. Μάλιστα, εάν θέλετε να αλλάξετε την αισθητική του συγκεκριμένου χώρου η δική μας συμβουλή είναι να επενδύσετε σε μοντέρνα πλακάκια κουζίνας, τόσο για το πάτωμα όσο και για το χώρο ανάμεσα στα ντουλάπια. 

 • Επιλέξτε παρόμοιες αποχρώσεις για τα πλακάκια δαπέδου και τοίχου και δημιουργήστε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, που συμβάλλει θετικά στη μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού 
 • Συνδυάστε ανοιχτά και σκούρα χρώματα ή τολμήστε γεωμετρικά σχέδια, μοτίβα ή ψηφιδωτά για να δώσετε έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία. Τα μοντέρνα πλακάκια κουζίνας μπορούν να αλλάξουν εντελώς την αισθητική  στο χώρο σας 
 • Διαλέξτε πλακάκια με ανάγλυφα σχέδια για το χώρο ανάμεσα στα ντουλάπια και πάνω από το νεροχύτη ή προτιμήστε τα φυσικά υλικά για να δώσετε μία νότα κομψότητας και πολυτέλειας

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες ή το γούστο σας τα μοντέρνα πλακάκια κουζίνας είναι ένας εύκολος τρόπος να αλλάξετε την αισθητική του χώρου και αποτελεί κυρίαρχη τάση σε καταλόγους με θέμα «μοντέρνα σπίτια και διακόσμηση». 

Μπάνια: Μοντέρνα με ντουζιέρα 

Το μπάνιο σε ένα σπίτι πρέπει να είναι πρακτικό, λειτουργικό, αλλά να προσφέρει και μία αίσθηση χαλάρωσης. Μάλιστα, μία τάση που συνεχώς κερδίζει έδαφος είναι η αντικατάσταση της μπανιέρας με ντουζιέρα, ακόμη και σε σπίτια με μεγάλους χώρους. Έχει διαπιστωθεί ότι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό στην κατηγορία «Μπάνια: Μοντέρνα με ντουζιέρα» επικρατούν πλέον λύσεις που δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο και δίνουν μία διακριτική αίσθηση πολυτέλειας. 

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της χτιστής ντουζιέρας, η οποία εάν συνδυαστεί με τα κατάλληλα πλακάκια, αλλά και με νέα είδη υγιεινής μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ενός υπέροχου χώρου, αισθητικά αναβαθμισμένου. Πάρτε, λοιπόν, έμπνευση από μοντέρνα σχέδια σπιτιών για να δείτε τι θα μπορούσε να ταιριάζει καλύτερα με το στυλ και τις ανάγκες σας και επενδύστε στη διαχρονική και μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού. 

Ιδέες για μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού

Νέα χρώματα στους τοίχους, μοντέρνα πλακάκια κουζίνας, αλλά και ντουζιέρες για το μπάνιο είναι μερικές μόνο από τις ιδέες μας για μοντέρνα σπίτια. Εάν σκέφτεστε την ανακαίνιση, αλλά και τη μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού σας περιμένουμε στην Αναδομή για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να δημιουργήσουμε το ιδανικό σπίτι για εσάς. 

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την ανακατασκευή και την ανακαίνιση, ενώ παράλληλα μπορούμε να σας παρέχουμε επαγγελματικές συμβουλές για μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού. Μαζί μπορούμε να εντοπίσουμε τις κατάλληλες ιδέες για μοντέρνα σπίτια, οι οποίες θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Η εμπειρία, ο επαγγελματισμός  και η τεχνογνωσία μας αποτελούν εγγύηση για μία μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού και ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Είπαν για εμάς

 • Η ΑΝΑΔΟΜΗ υπήρξε μια πολύ επιτυχημένη επιλογή για το σπίτι που θέλαμε να ανακαινίσουμε. Ο επαγγελματισμός και η καλή επικοινωνία ήταν τα πράγματα που εκτιμήσαμε. Παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να είμαστε παρόντες στην ανακαίνιση λόγω απόστασης εμπιστευτήκαμε απόλυτα τους ανθρώπους της εταιρίας και δεν απογοητευτήκαμε. Οι παρατηρήσεις τους και οι προτροπές τους στο σχέδιο που είχαμε για το σπίτι ήταν απόλυτα σωστές και τις ελάχιστες που δεν ακούσαμε, τελικά το μετανιώσαμε. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρία γιατί σε κάθε τομέα οι καλοί επαγγελματίες πρέπει να επιβραβεύονται.

  Dimitrios M.

 • Ολοι οι εργαζομενοι της εταιρείας ανταποκριθηκαν απολυτα στα καθηκοντα τους και μας εξασφαλισαν ενα αρτιο αποτελεσμα. Η Βασω με τη εγκαιρη και εγκυρη επικοινωνια και τιμολογηση ολων, ο Γιώργος με την ευρηματικοτητα και τις απειρες τεχνικες του γνωσεις, η Ελενη με την αμεση ανταποκριση της σε ολα μας τα αιτηματα, ο Δημητρης με τη συνεχη παρουσια του στο εργο, ο Αλεξης με τις επικουρικες λυσεις που προτεινε καθως και ολοι οι εργαζομενοι βοηθησαν στην απρόσκοπτη ολοκλήρωση του έργου. Τους ευχαριστούμε ολους απο καρδιας. Εαν σκέφτεστε να αναθέσετε σε καποια τεχνικη εταιρεία την ανακαίνιση του χωρου σας μη διστασετε να τους επιλεξετε.

  Aris T.

 • Αναθέσαμε στην ΑΝΑΔΟΜΗ την ολική ανακαίνιση διαμερίσματός μας στην Α. ΤΟΥΜΠΑ. Το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Υψηλός επαγγελματισμός, συνέπεια, ευγένεια, άμεση ανταπόκριση, διαρκής ενημέρωση, καινοτόμες λύσεις και ικανότητα αντίληψης των απαιτήσεων του πελάτη αποτελούν λίγα μόνο χαρακτηριστικά του τρόπου εργασίας του προσωπικού του γραφείου, χωρίς ίχνος υπερβολής. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Γιώργο για την άκρως επιτυχή αναδιαμόρφωση του χώρου μας και τη Βάσω για τη διαρκή καθοδήγηση, προκειμένου να επιλέξουμε τις ιδανικότερες λύσεις σε σχέδια και υλικά.

  Eleni V.

 • Εξαιρετική συνεργασία , οργάνωση, επαγγελματισμός με εμπειρία στις ανακαινίσεις χώρων. Η ποιότητα φαίνεται από την πρώτη συνάντηση. Ο Γιώργος και η Βάσω, πάντοτε φιλικοί και συνεργάσιμοι, είναι έτοιμοι να προσφέρουν προτάσεις και λύσεις για κάθε θέμα. Προτείνουμε την "Αναδομη" για την ανακαίνιση του χώρου σας ανεπιφύλακτα!

  Erik M.

 • Επιλέξαμε την Αναδομή για την ανακαίνιση δύο χώρων μας και πραγματικά δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας. Άψογοι επαγγελματίες, συνεπείς και με μεράκι! Ήταν δίπλα μας σε κάθε μας ανησυχία, απορία και αναποδιά που θα προέκυπτε σε όλα τα στάδια μέχρι να μας παραδοθούν τα κλειδιά. Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις υπέροχο! Βάσω και Γιώργο σας ευχαριστούμε για όλα! Σίγουρα θα σας προτιμούμε σε κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή που θα χρειαστούμε και στο μέλλον!

  Χρύσα Χ.

Ζητήστε προσφορά

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 • Ανακαίνιση Κατοικίας
 • Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου
 • Κατασκευή Νέας Κατοικίας
 • Κατασκευή Νέου Επαγγελματικού Χώρου

Σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική

Διεύθυνση

Γυμν. Μυστακίδου 20 - Νικ. Πλαστήρα
(Προέκταση Παπάφη)
Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
TK. 54250

Στοιχεία επικοινωνίας


© ΑΝΑΔΟΜΗ. Design & Hosting by ADVISION.