ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου

5 + 5 «μυστικά» για ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου & ανακαίνιση καταστημάτων

Η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου απαιτεί μελέτη, σχεδιασμό και τεχνογνωσία. Πρόκειται για μία απαιτητική διαδικασία, η οποία όταν γίνει σωστά συμβάλλει στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας και φυσικά προσελκύει νέους πελάτες.

Άρα η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου, είτε πρόκειται για ανακαίνιση γραφείου είτε για ανακαίνιση καταστήματος, δε γίνεται μόνο για την αισθητική αναβάθμιση, αλλά  αποτελεί σημαντική επένδυση, που σε βάθος χρόνου θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στην Αναδομή αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση ενός επαγγελματικού χώρου, προσπαθώντας να επιτύχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, με τήρηση του αρχικού οικονομικού προϋπολογισμού, αλλά και του χρονοδιαγράμματος.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναφερθούμε σε 5 + 5 «μυστικά», τα οποία πρέπει να λάβετε υπόψη πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία για μία ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου.

Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου με σωστό σχεδιασμό 

Εμπιστευτείτε για τις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων,  εξειδικευμένες εταιρείες που βασίζονται στο σωστό σχεδιασμό. Μόνο έτσι θα είστε σίγουροι ότι ο χώρος σας θα είναι εργονομικός, λειτουργικός και ελκυστικός για τους υπαλλήλους σας και τους πελάτες σας.

Τι πρέπει, λοιπόν, να προσέξετε πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου:

 • Επιλέξτε τεχνική εταιρεία με εμπειρία στις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων και ανακαινίσεις καταστημάτων για να δημιουργήσετε έναν εργασιακό χώρο, που θα δώσει ώθηση στις επιχειρηματικές σας κινήσεις.
 • Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα είναι να προηγηθεί η μελέτη και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εργασία. Οι ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων χωρίς επαγγελματικό σχεδιασμό αποτελούν σπατάλη χρόνου, αλλά και χρήματος.
 • Ζητήστε προϋπολογισμό του κόστους και φυσικά το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, ώστε να ξέρετε τι θα χρειαστεί να πληρώσετε και για πόσο χρόνο θα μείνει κλειστή η επιχείρηση σας. Μόνο έτσι θα αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Ειδικά στις ανακαινίσεις καταστημάτων ο χρόνος παράδοσης του έργου παίζει σημαντικό ρόλο.
 • Φροντίστε η ανακαίνιση του επαγγελματικού χώρου σας να βασίζεται σε έναν καλό εργονομικό σχεδιασμό. Αν, μάλιστα, πρόκειται για ανακαίνιση γραφείου είναι εξαιρετικά σημαντικό ο χώρος να καλύπτει τόσο τις δικές σας όσο και τις ανάγκες των εργαζομένων σας.
 • Βεβαιωθείτε ότι θα χρησιμοποιηθούν άριστα υλικά σε κάθε στάδιο των εργασιών, αλλά και σύγχρονες τεχνικές, ώστε η επιχείρηση σας να συμβαδίζει ή να ξεπερνάει τις αντίστοιχες του είδους. Η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου πρέπει να λειτουργήσει ως πλεονέκτημα για την επιχείρηση σας.

Κάθε χώρος έχει τις δικές του ανάγκες. Αυτό σημαίνει ότι αλλού θα δώσουμε βαρύτητα σε μία ανακαίνιση γραφείου και αλλού σε μία ανακαίνιση ιατρείου ή βιομηχανικού χώρου.

Ανακαίνιση καταστημάτων: Τι να αποφύγετε 

Η ανακαίνιση καταστημάτων είναι ένα επιχειρηματικό  «εργαλείο» γι’ αυτό πριν προχωρήσετε σε μια σειρά από εργασίες πρέπει πρώτα να αποφασίσετε τι θέλετε να πετύχετε. Παρακάτω συγκεντρώσαμε ακόμη 5 συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν στη συγκεκριμένη διαδικασία.

 • Μην ζητάτε από μία τεχνική εταιρεία απλά να αντιγράψει κάτι που είδατε. Δώστε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να προσαρμόσουν το χώρο στις ανάγκες της επιχείρησης σας. Έτσι η ανακαίνιση γραφείου, που έχετε βάλει ως στόχο, θα αποδώσει το μέγιστο αποτέλεσμα. 
 • Στις ανακαινίσεις καταστημάτων μη δίνετε έμφαση μόνο στο αισθητικό κομμάτι. Αν χρειάζεται αντικαταστήστε τις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, ώστε να μην απαιτείται αργότερα σε περίπτωση βλάβης να σπάτε δάπεδα ή τοίχους.
 • Δημιουργήστε μία ταυτότητα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από τα άλλα καταστήματα του είδους σας. Εξετάστε μαζί μας ιδέες για ανακαίνιση καταστημάτων και επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει στο είδος και το ύφος της επιχείρησης σας.
 • Η ηχοαπορρόφηση και ο σωστός φωτισμός δεν είναι σπατάλη. Στην ανακαίνιση καταστημάτων ή γραφείων η καλή ηχοαπορρόφηση βελτιώνει την αποδοτικότητα των εργαζομένων, ενώ ο φωτισμός μπορεί να «απογειώσει» το χώρο εργασίας.
 • Καταγράψτε όλες τις εργασίες, που θέλετε να κάνετε πριν ξεκινήσει η ανακαίνιση του επαγγελματικού χώρου σας. Αν προσθέτετε και αφαιρείται εργασίες κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης θα τροποποιείται και ο προϋπολογισμός και δε θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα του τελικού κόστους.

Η πολυετής εμπειρία μας στην Αναδομή μας επιτρέπει να εγγυηθούμε για την ποιότητα και την αισθητική του χώρου που θα παραλάβετε. Αντιμετωπίζουμε κάθε ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου με επαγγελματισμό, συνέπεια και αξιοπιστία.

Είπαν για εμάς

 • Η ΑΝΑΔΟΜΗ υπήρξε μια πολύ επιτυχημένη επιλογή για το σπίτι που θέλαμε να ανακαινίσουμε. Ο επαγγελματισμός και η καλή επικοινωνία ήταν τα πράγματα που εκτιμήσαμε. Παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να είμαστε παρόντες στην ανακαίνιση λόγω απόστασης εμπιστευτήκαμε απόλυτα τους ανθρώπους της εταιρίας και δεν απογοητευτήκαμε. Οι παρατηρήσεις τους και οι προτροπές τους στο σχέδιο που είχαμε για το σπίτι ήταν απόλυτα σωστές και τις ελάχιστες που δεν ακούσαμε, τελικά το μετανιώσαμε. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρία γιατί σε κάθε τομέα οι καλοί επαγγελματίες πρέπει να επιβραβεύονται.

  Dimitrios M.

 • Ολοι οι εργαζομενοι της εταιρείας ανταποκριθηκαν απολυτα στα καθηκοντα τους και μας εξασφαλισαν ενα αρτιο αποτελεσμα. Η Βασω με τη εγκαιρη και εγκυρη επικοινωνια και τιμολογηση ολων, ο Γιώργος με την ευρηματικοτητα και τις απειρες τεχνικες του γνωσεις, η Ελενη με την αμεση ανταποκριση της σε ολα μας τα αιτηματα, ο Δημητρης με τη συνεχη παρουσια του στο εργο, ο Αλεξης με τις επικουρικες λυσεις που προτεινε καθως και ολοι οι εργαζομενοι βοηθησαν στην απρόσκοπτη ολοκλήρωση του έργου. Τους ευχαριστούμε ολους απο καρδιας. Εαν σκέφτεστε να αναθέσετε σε καποια τεχνικη εταιρεία την ανακαίνιση του χωρου σας μη διστασετε να τους επιλεξετε.

  Aris T.

 • Αναθέσαμε στην ΑΝΑΔΟΜΗ την ολική ανακαίνιση διαμερίσματός μας στην Α. ΤΟΥΜΠΑ. Το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Υψηλός επαγγελματισμός, συνέπεια, ευγένεια, άμεση ανταπόκριση, διαρκής ενημέρωση, καινοτόμες λύσεις και ικανότητα αντίληψης των απαιτήσεων του πελάτη αποτελούν λίγα μόνο χαρακτηριστικά του τρόπου εργασίας του προσωπικού του γραφείου, χωρίς ίχνος υπερβολής. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Γιώργο για την άκρως επιτυχή αναδιαμόρφωση του χώρου μας και τη Βάσω για τη διαρκή καθοδήγηση, προκειμένου να επιλέξουμε τις ιδανικότερες λύσεις σε σχέδια και υλικά.

  Eleni V.

 • Εξαιρετική συνεργασία , οργάνωση, επαγγελματισμός με εμπειρία στις ανακαινίσεις χώρων. Η ποιότητα φαίνεται από την πρώτη συνάντηση. Ο Γιώργος και η Βάσω, πάντοτε φιλικοί και συνεργάσιμοι, είναι έτοιμοι να προσφέρουν προτάσεις και λύσεις για κάθε θέμα. Προτείνουμε την "Αναδομη" για την ανακαίνιση του χώρου σας ανεπιφύλακτα!

  Erik M.

 • Επιλέξαμε την Αναδομή για την ανακαίνιση δύο χώρων μας και πραγματικά δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας. Άψογοι επαγγελματίες, συνεπείς και με μεράκι! Ήταν δίπλα μας σε κάθε μας ανησυχία, απορία και αναποδιά που θα προέκυπτε σε όλα τα στάδια μέχρι να μας παραδοθούν τα κλειδιά. Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις υπέροχο! Βάσω και Γιώργο σας ευχαριστούμε για όλα! Σίγουρα θα σας προτιμούμε σε κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή που θα χρειαστούμε και στο μέλλον!

  Χρύσα Χ.

Ζητήστε προσφορά

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 • Ανακαίνιση Κατοικίας
 • Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου
 • Κατασκευή Νέας Κατοικίας
 • Κατασκευή Νέου Επαγγελματικού Χώρου

Σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική

Διεύθυνση

Γυμν. Μυστακίδου 20 - Νικ. Πλαστήρα
(Προέκταση Παπάφη)
Χαριλάου, Θεσσαλονίκη
TK. 54250

Στοιχεία επικοινωνίας


© ΑΝΑΔΟΜΗ. Design & Hosting by ADVISION.